Schneider Electric partner

Godine 2001. prihvatili smo ponudu za saradnju multinacionalne kompanije Schneider Electric, jedne od svetskih lidera u oblasti elektroenergetike. Te godine smo postali zvanični distributeri Schneider Electric-a. Ispravnost naše odluke potvrđuju mnogi uspešno realizovani zajednički projekti i činjenica da se saradnja sa ovom renomiranom kompanijom tokom godina izuzetno intenzivirala i dobijala na svom obimu i kvalitetu, a sve na osnovu izgrađenog poverenja, obostrane profesionalnosti i poslovne etike.

2007.godine postali smo zvanični Sistem integratori Schneider Electric-a što smo, praktično od početka naše saradnje i bili, s’ obzirom na našu široku i sveobuhvatnu delatnost i naročito na odanost Schneider Electric-u kada je ugradnja njihove opreme i primena njihovih savremenih tehnoloških rešenja u pitanju.

Ova saradnja dostigla je svoj vrhunac u 2011. godini kada smo postali Zvanični Partner Schneider Electric-a i dobili Licencu za proizvodnju srednjenaponskih postrojenja i opreme pod brendom ove prestižne kompanije. Iste godine u ovu svrhu osniva se kompanija SNE Energy koja postaje Licencni Partner Schneider Electric-a za pomunetu proizvodnju.

Mnogobrojne zajednički organizovane prezentacije u elektroprivredi, industriji, projektantskim kompanijama, maloprodajnim objektima, zatim učešće na sajmovima i seminarima samo su neki od dodatnih, marketinških zajedničkih akcija Elektrovat-a i Schneider Electric-a.

Ovim partnerstvom Elektrovat-u je dobio otvoren pristup najsavremenijoj elektroenergetskoj opremi i tehnologijama, stručnu obuku naših zaposlenih u fabrikama i trening centrima Schneider Electric-a u Evropi, što nam je pomoglo da uspostavimo našu organizaciju i kvalitet proizvodnje po najvišim evropskim i svetskim standardima. Na drugoj strani, Schneider Electric dobio je za partnera jednu od najprofesionalnijih, najorganizovanijih i najuspešnijih kompanija u Srbiji u oblasti elektroenergetike i zasigurno jedinu kompaniju na ovdašnjem tržištu koja u svojim projektima implementira isključivo opremu svog partnera, po čemu je u Srbiji izuzetno poznata.

Od godina koje su pred nama očekujemo dalji razvoj saradnje između Schneider Electric-a i Elektrovat-a i podizanje iste na još viši i uvek sadržajniji i kvalitetniji nivo, na zadovoljstvo zajedničkih klijenata i poslovnih partnera.