Proizvodnja razvodnih postrojenja

Jedna od osnovnih delatnosti Elektrovata od samog početka poslovanja bila je izrada razvodnih elektroenergetskih razvodnih ormana i ormana automatike.

Sticanjem iskustva, ugradnjom isključivo visoko kvalitetne opreme renomiranih svetskih i domaćih proizvođača, nadzorom naših stručnjaka nad svim etapama nabavke materijala i proizvodnje, i na kraju ispitivanjem gotovih ormana sa izdavanjem fabričkih atesta postali smo sinonim za kvalitetnu proizvodnju razvodnih ormana.

Brojan i iskusan tim šemera se dokazao na mnogim zahtevnim i obimnim projektima. Izgradnjom savremene radionice sa svim neophodnim alatima, hidrauličnim mašinama za modifikovanje sabirnica i uređenim radnim mestima po svetskim standardima značajno smo povećali proizvodne kapacitete i obezbedili maksimalne uslove za rad.

Prednost koju nam investitori daju u odnosu na konkurenciju pored poslovno-tehničkih kapaciteta je uključivanje čitavog tima sastavljenog od stručnih kadrova iz proizvodnje i projektnog biroa na realizaciji projekta, koji ukazuju na sve eventualne nepravilnosti u projektnoj dokumentaciji, predlažu i realizuju tehnička rešenja da bi se ispoštovali funkcionalnost i kvalitet ormana, kao i planirani rokovi.

Iz širokog proizvodnog dijapazona izdvajamo :

NN postrojenja;

Modularni ormani tipa Prisma – Schneider Electric;

Ormani za upravljanje elektromotornim pogonima i centralnim sistemom za nadzor i upravljanje;

Ormani kompenzacije reaktivne energije;

Ormani upravljanja i zaštite generatora i sopstvene potrošnje za hidro i termo elektrane;

Ormani za daljinsko dispečersko upravljanje u ED.

Kvalitet i kapaciteti su se dokazali na svim realizovanim projektima